Bedrijven & instellingen

Bent u op zoek naar een leuke, bijzondere
Alle workshops zijn te combineren met presentaties van de deelnemende groepen of een korte presentatie onzerzijds.

Tevens kunnen wij dan aansluitend een spetterend optreden voor u verzorgen met een Afrikaanse dans en percussieband die garant staat voor een spectaculaire show vol dans, zang en muziek.

Dit zijn enkele suggesties waaruit u kunt kiezen. Maar er is natuurlijk veel meer mogelijk. Wij maken voor u een programma op maat. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Patrick Ngambi

Een combinatie van beide (bijv. eerst een workshop Afrikaanse dans en daarna een workshop Afrikaanse percussie. Maar een groep kan ook gesplitst worden zodat de ene helft een dansworkshop krijgt en de andere helft tegelijkertijd een percussieworkshop. Daarna kan het geheel uiteraard omgedraaid worden

Alle workshops zijn te combineren met presentaties van de
deelnemende groepen of een korte presentatie onzerzijds.

U kunt ook een spetterend optreden boeken met een
Afrikaanse dans-en percussieband die garant staat voor een
spectaculaire show vol dans, zang en muziek.
activiteit voor uw bedrijf /instelling of een teambuildingsessie, dan bent u bij ons (Stichting Afrikontact Promotions ) aan het goede adres. Wij bieden workshops aan uiteenlopend voor Zorginstellingen tot managers en directiepersoneel. Samen dansen en/of muziek maken, is een uitstekende en prettige manier om eens op een andere manier met elkaar in contact te zijn.

Door onze jarenlange ervaring staan wij garant voor kwaliteit! Stichting Afrikontact Promotions weet altijd te bereiken dat mensen los komen en er een gezellige en ontspannen sfeer ontstaat.

Samen dansen en/of muziek maken en samen plezier beleven staan hierbij centraal.

U kunt kiezen uit:

een combinatie van beide (bijv. eerst een workshop Afrikaanse dans en daarna een workshop Afrikaanse percussie.

Maar een groep kan ook gesplitst worden zodat de ene helft een dansworkshop krijgt en de andere helft tegelijkertijd een Percussieworkshop.

Daarna kan het geheel uiteraard omgedraaid worden).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *